Választható fizetési módok

Vásárláskor fizethetsz banki átutalással, bankkártyával, vagy készpénzben a csomag személyes átvételekor.

Fizetés közvetlen banki átutalással

Ennek során a megrendelt termék(ek) ellenértékét, illetve szállítási költségét a bankszámlánkra való előzetes utalással egyenlíted ki. Ingyenes szállítási akció esetén természetesen nem számolunk fel szállítási díjat! Azaz megrendelésed akkor válik érvényessé, és kezdődik meg a termék(ek) összekészítése, ha a fenti összeg a számlánkra megérkezett. Annak érdekében, hogy megrendelésedhez és a fizetés megtörténtét be tudjuk azonosítani, kérjük, hogy a rendelési azonosítót (melyet a rendelésedet visszaigazoló e-mailben küldünk el Neked) a megjegyzés rovatban tüntesd fel.

Számlaszámunk: Elek Barbara 50453197-10025358-00000000

Bankkártyás fizetés

Rendelésedkor bankkártyás fizetést is választhatsz. Az OTP SimplePay rendszerével könnyedén és biztonságosan fizetheted megrendelésedet.

Fizetés Paypal-lal

Rendelésedet a biztonságos fizetési módot kínáló Paypal-lal is rendezheted, ennek feltétele, hogy legyen Paypal fiókod. A Paypal kíváló garanciát ad neked, hogy vita esetén visszahívhasd a pénzedet, de sajnos ennek ára van, így a Paypal fizetés felára minden esetben +3%.

Fizetés utánvéttel

Megrendelésedet utánvéttel is fizetheted a futárnak készpénzzel, vagy bankkártyával. Az utánvétes fizetésnek azonban pótdíja van, ami bruttó 390 Ft.

Fizetés készpénzben vagy bankkártyával személyes átvétel esetén

Rendelj online, és vedd át a termékeket boltunkban. Itt akár készpénzzel, akár bankkártyával is fizethetsz.

Szállítási módok

GLS Futárszolgálat

Megrendelésedet a csomag feladását követő munkanapon a GLS futárszolgálat kézbesíti neked. A futárszolgálat kézbesítés előtt emailt küld neked.. Ingyenes szállítási akció esetén természetesen ezért sem számolunk fel külön díjat!

GLS Futárszolgálat díja bruttó 1.990 Ft/ csomag.

GLS Csomagpont

Küldeményedet az általad kiválasztott GLS Csomagponton is átveheted, melyet a rendelésed leadásakor választhatsz ki. Arról, hogy küldeményed átvehető, a futárszolgálat e-mailben értesít.

GLS Csomagpont díja bruttó 1.990 Ft/ csomag.

GLS Csomagautomata

Rendelésedet GLS csomagautomatába is kérheted, így nem kell igazodnod nyitvatartási időhöz se, mint a csomagpont esetében. Arról, hogy a küldemény mikortól átvehető a futárszolgálat fog értesíteni.

GLS Csomagautomata díja bruttó 1350 Ft/ csomag.

Magyar Posta Házhozszállítás

Megrendelésedet a csomag feladását követő 2-5 napon belül a Magyar Posta szállítja házhoz.

Ingyenes szállítás esetén a feladási díjat felszámítjuk! A csomagfeladási díj tartalmazza a csomagok postára való szállítását és feladását.

Magyar Posta díja bruttó 1990 Ft/ csomag.

Csomagfeladási díj bruttó 790 Ft/ csomag.

Postapont

Küldeményedet az általad kiválasztott Magyar Posta Csomagponton is átveheted, melyet a rendelésed leadásakor választhatsz ki. Arról, hogy küldeményed átvehető, a posta e-mailben értesít.

Ingyenes szállítás esetén a feladási díjat felszámítjuk! A csomagfeladási díj tartalmazza a csomagok postára való szállítását és feladását.

Magyar Posta díja bruttó 990 Ft/ csomag.

Csomagfeladási díj bruttó 790 Ft/ csomag.

Személyes átvétel

Megrendelésedet személyesen is átveheted üzletünkben, melynek címe: 4babies Showroom & Bababolt, 9798 Ják, Szabadság tér 6. (Patikával szemben).

Nyitvatartási idő: 

Hétfő – Péntek: 9:00 – 15:30

Szombat: 8:00 – 12:00

Vasárnap zárva

Az üzletben lehetőséged van akár készpénzzel, akár bankkártyával is fizetni. 

Ingyenes szállítás

Bruttó 30.000 Ft kosárérték felett a szállítási díjat mi álljuk! 🙂

Az ingyenes szállításhoz a kosárérték az esetleges kedvezmények levonását követően kerül megállapításra.

Egyéb díjakat, mint utánvét és Paypal fizetési mód kezelési költségét, valamint Magyar Posta csomagfeladási díját nem áll módunkban átvállalni 30.000 Ft feleti rendelés esetén sem.